Klasický design, nadčasová kvalita
Řada F11 je malá velikostí, ale velká chutí. Díky kompaktním rozměrům a elegantnímu vzhledu tyto stroje doplňují řadu prémiových obchodních scénářů, jako je VIP salonek, kanceláře, společné prostory atd.
Barva
Velká spařovací jednotka je koncipována až na 16 g kávy, se skvělou konzistencí extrakce, která vám
pokaždé zaručí tu nejlepší chuť.
Kvalita začíná v prvním šálku. Nastavte si vlastní proces předehřátí s naším profesionálním systémem.
Tak tiché. Udrží ve vaší kávě všechny chtě a minimální oxidací. Stále stejná velikost mletí. Konzistentní
mlecí výkon až 500 kg.
Vyberte si tu správnou velikost mletí a užijte si vaši perfektní kávu.
60 – 70° C teplota šlehání.
Jemná a krémová pěna do posledního doušku.
Čerstvě mletá káva padá přímo do spařovací jednotky k přímé extrakci. Minimalizuje oxidaci. Každý
šálek je tak čerstvý, jak jen může být.
Na dvě stisknutí si můžete přizpůsobit vlastní nápoj, od síly kávy, přes teplotu až po množství mléka.
Uložte si váš oblíbený recept a užijte si ho kdy jen budete chtít.
Kromě výchozí nabídky si můžete přizpůsobit své vlastní recepty a vytvořit své originální nápoje
Kapacita
Doporučený denní výkon
Hodinový výstup
Počet nápojů
100
70
24
Technický list
nádrž na vodu (L)
kapacita zásobníku na zrna (g)
Grounds box caciylseringl
orientace displeje
Velikost Displeje
jmenovité napětí (V)
jmenovitá frekvence (Hz)
jmenovitý výkon (W)
hmotnost stroje (kg)
stroj d*š*v (cm)
2/8
1200*2
70
Postranní
7.0″
220-240
50/60
1500
15.5
30*50*58
Funkce
Powder hopper
Steam rod
Hot water dispenser
Capacitive touch screen
One-touch milk coffee
Diy coffee
Bottled water self-absorption
Tap water supply
Mobile payment
Milk system automatic clean
–
–
–
■
■
■
■
□
□
–
Klasický design, nadčasová kvalita
Nejlepší teplota mléka je mezi 2 až 6 stupni. Pro udržení správné teploty mléka se doporučuje používat váš kávovar s odpovídající minichladničkou.
Na jeden šálek kávy je potřeba relativně stejné množství kávy. Množství mleté kávy se však může lišit
v závislosti na druhu kávových zrn. Kalibrací mletí kávovaru získáte přesné potřebné množství mleté
kávy, čímž zajistíte, že každý šálek bude podáván ve stejné kvalitě.
Překalibrujte mlýnek, pokud: 1. přejdete na jiná zrna nebo 2. se součásti časem opotřebují a v
takovém případě může být množství mleté kávy nekonzistentní.
Servisní heslo pro všechny kávovary Dr. je „1609“.
Naše stroje fungují bezvadně při napájení z elektrické sítě, 220 V, 10 A/16 A v závislosti na výkonu.
Podrobnosti o modelu získáte od zákaznického servisu nebo prodejce.
Voda dodávaná do kávovarů by měla mít co nejnižší tvrdost. Dr. Coffee doporučuje pro všechny naše
modely čistou vodu s hodnotou TDS nejvýše 80 ppm.
Časem by mohlo dojít k ucpání potrubí stroje usazeninami vodního kamene. Pokud máte tvrdou
vodu, nezapomeňte často odstraňovat vodní kámen. Pro více informací kontaktujte zákaznický servis
nebo prodejce.
Konfigurace vašeho nového stroje jsou založeny na oblíbených preferencích generovaných na základě
velkých dat. Pokud dáváte přednost jiné kávě, můžete konfigurace upravit.
Elektrický kabel, uživatelská příručka, přívodní trubka, klíč na seřízení hrubosti mletí. Příslušenství se
může lišit v závislosti na modelu. Doporučujeme vám, abyste si veškeré příslušenství ponechali.
Naplňte nádržku na vodu nebo připojte přívod vody, naplňte zásobník na kávová zrna a zapněte
kávovar. Po zapnutí kávovaru proveďte nejdříve kalibraci mletí.
Doporučujeme ponechat navíc 20 cm na výšku, hloubku a šířku oproti velikosti stroje.
Pro každý typ přívodu vody (láhev, vodovodní řad, nádrž) má Dr. Coffee odpovídající řešení.
Podrobnosti o modelu a řešení získáte od zákaznického servisu nebo prodejce.
Některé kávovary Dr. Coffee disponují možností připojení do systému IoT, který umožňuje komplexní
řešení včetně mobilních plateb, vzdáleného ovládání a řízení provozu. Pro více informací kontaktujte
zákaznický servis nebo prodejce.
Můžete definovat postupy přípravy jednotlivých nápojů.
Doporučujeme tak učinit, abyste ušetřili energii a prodloužili životnost stroje. Zároveň doporučujeme
po každém vypnutí kávovar vyčistit.
Po výměně kávových zrn znovu zkalibrujte namleté množství. Po změně mléka na mléko s jiným
obsahem tuku doporučujeme upravit množství pěny v konfiguraci nápoje.
Čím větší číslo, tím více mleté kávy získáte při každém mletí.
Pro různé potřeby Dr. Coffee vypracovává modely s odpovídající denní produktivitou a
efektivitou. Pro více informací kontaktujte zákaznický servis nebo prodejce.
Žluté varování naznačuje údržbu. Pokud se zobrazí červené varování, obraťte se na zákaznický servis,
který problém vyřeší.
V nabídce zvolte studený nápoj a přístroj vám připraví nápoj pokojové teploty. Přidejte do nápoje
kostky ledu a získáte ledový nápoj.
Pokud přístroj pracuje správně a vy si přejete upravit velikost nápoje, přejděte na nastavení nápoje
a zvolte správnou velikost pro váš šálek.
Pokud je kávovar na chvíli vypnutý a znovu zapnutý, doporučujeme udělat si latté a zlikvidovat ho s
ohledem na to, že kávovar není zcela zahřátý, a proto jeho chuť nemusí být ideální.
Poté, co kávovar připraví kávu, můžete do nápoje přidat sirup nebo smetanu.
Pokud máte zvláštní požadavky, obraťte se na zákaznický servis; jinak doporučujeme zachovat
původní konfigurace.
Chuť kávy závisí převážně na následujících faktorech: hrubosti mletí (až 9 stupňů hrubosti mletí),
množství mleté kávy (k dispozici je 5 možností) a době předspaření (1 až 5 sekund).
Ano, doporučená teplota mléčné pěny je 60 stupňů, ale můžete ji upravit otáčením knoflíku
napěňovače. Pro více informací kontaktujte zákaznický servis nebo prodejce.
Doporučujeme chlazené plnotučné mléko a středně pražená zrna namísto příliš světle či příliš tmavě
pražených zrn.
To je zcela normální, protože stroj je nastaven na čištění vnitřních částí při každém zapnutí/vypnutí
stroje. Po skončení čištění vytéká voda z výstupu.
Série Dr. Coffee CVS je určena pro přípravu 500 000 šálků. Ostatní modely jsou navrženy pro přípravu
více než 50 000 šálků.
Důvody, proč se do vašeho přístroje neodsává mléko, mohou být různé. Zkuste trochu pootočit
knoflík pro pěnění a hloubkově vyčistit mléčný systém. Pokud to nepomůže, kontaktujte zákaznický
servis nebo prodejce.
Pokud jste si stroj objednali u distributora, obraťte se na něj. Pokud jste si přístroj objednali na
webových stránkách společnosti Dr.Coffee nebo COFFEE LIMIT, přejděte do záložky kontakty.
Před vypnutím přístroje po skončení pracovní doby proveďte hloubkové čištění mléčného systému,
aby nedošlo k ucpání hadiček.
Doporučujeme dodržovat časový rozvrh: Hloubkové čištění mléčného systému: jednou denně.
Hloubkové čištění spařovacího systému: jednou týdně. Odvápnění: jednou měsíčně.
Ano. Samotná voda nezbaví kávovar všech odolných usazenin a mléka.